Zonnescherm

Wanneer je op zoek bent naar een goede zonnewering voor jouw huis kan het lastig zijn om te kiezen door alle opties die beschikbaar zijn. Niet iedereen heeft echter een bijzonder groot budget over voor een zonnescherm en daarom is het dan ook geen verrassing dat de goedkope uitvalschermen zo in de smaak vallen bij veel huiseigenaren. Om te kijken of zo’n uitvalscherm wat voor jou is gaan wij de voor- en nadelen opsommen.

Wat zijn de voordelen?

Eén van de grootste voordelen van een uitvalscherm is toch het feit dat ze zo betaalbaar zijn in verhouding met alternatieve oplossingen. De schermen zijn goed betaalbaar omdat zij simpel in elkaar zitten, twee armen die het scherm uitklappen, een rol waar het doek inzit en een aantal vaste punten waar het scherm vast zit. Zo simpel is het, maar het werkt uitstekend. Een uitvalscherm houdt veel van de zon uit de aanliggende kamer, en zorgt ervoor dat de temperatuur aangenaam blijft.

Wat zijn de nadelen?

Wanneer je voor een goedkoop alternatief kiest is het vaak zo dat je op bepaalde dingen inlevert. De één is van mening dat een uitvalscherm niet bijzonder mooi staat bij de meeste woningen, vaak is het een gestreept doek dat wit met een andere kleur is. Daarnaast klapt het doek zich in een hoek naar beneden uit, waardoor het gedeelte vlak voor het raam niet makkelijk toegankelijk wordt. Als je daar stoelen hebt staan is het een goed idee om ze te verplaatsen aangezien je niet bijzonder comfortabel onder een uitvalscherm kunt zitten.

Wat kost jouw nieuwe veranda?

Vraag meerdere offertes op bij aanbieders van veranda’s en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op je aankoop en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.